Läxor på en fredag...

Gissa vad jag sitter och gör???
 
JAG GÖR LÄXOR!! PÅ EN FREDAG!! detta my dear friends är ett under ^^ Jag känner mig mycket mer motiverad inför skolan nu när jag har börjat gymnasiet! :) Hoppas att det syns i mina betyg bara!
 
 haha han är så underbart rolig ^^

Regnig dag...

Det har bokstavligt talat regnat hela dagen idag! Från att jag vaknade i morse tills nu. Jag måste säga att det är riktigt mysigt... Så pågrund av detta väder så blir det att mysa med serier och choklad hela kvällen ^^ Ska installera Photoshop också så kommer att blogga en del också :3
Har ni smakat denna? Är den god?

Lååååång sovmorgon...

Eftersom att min lärare hade möten mina två första lektioner så fick vi håltimme på dem. Det my dear friends betyder att jag inte börjar förens 12:30! OCH JAG SLUTAR 14:00! haha ^^ Går till skolan går på historian och sedan rakt hem igen :)
 

The Secret Circle...

Tränade för ett litet tag sedan haha det känns. Man känner en sådan härlig känsla i kroppen efter att man har tränat, i allafall jag. Man liksom känner kroppsdelarna. Svårt att förklara bara dem som tränar  vet liksom :)
Jag sitter i allafall och tittar lite på the secret circle! En serie som jag rekommenderar stakr! :)
 
 

Bra dag :D

I går fyllde jag 16 år :) Jag fick en ny dator! Jag gillar den jätte mycket ^^ hihi, sen fick jag massa ansiktsmasker, sminkprodukter, två filmer och två böcker, presenttkort på gina, av mormor fick jag presentkort på kicks och av farmor och farfar fick jag pengar :D Asså jag känner mig så jävla bortskämd just nu :/ Jag är jätte glad och alla presenterna var jätte fina, kommer verkligen att andvända allt! ^^

Fotodag..

Ska åka till skolan om tio minuter så jag hinner göra ett litet snabbt inlägg i allafall :) Jag har ingen aning om vart jag ska (i skolan) eller vad vi ska göra haha :) Jag går dit och hoppas att jag ser någon i min klass. Jag började ju gymnasiet förra veckan! Jag verkligen gillar min klass, alla är så snälla :) Det här är inte jag idag, men det är en bild på mig i allafall :)

Sleeping With Sirens

Jag har verkligen börjat älska det här bandet! Dem är så sjukt bra, ge dem en chans, och herregud säg inte att han låter som en tjej, då är du inte välkommen här... ;)
 
 
 
 
 
 
Bara tre av deras as bra låtar :D

Måste fixa nytt...

Det var ett tag sedan jag bloggade här men det är bara för att jag har en blogg med min kompis också, men hon bloggar aldrig så det känns lite värdelöst att ha den när jag har en egen blogg här :) Jag ska behålla båda men får se hur det blir med den andra...
Här är den om ni vill kolla :) alittlepieceofus.blogg.se/
Jag måste fixa en ny design och en header också men det kommer jag förmodligen att göra i veckan :)