tjo

woho har inget att göra, en "kompis" föreslog att jag skulle sticka till huddinge med han och hans vänner me det orkar jag fan inte.. Jag blir hemma jag, ska träna mage hemma för orkar inte gå till gymmet heller.
Gud vad lat jag e :S
 
 

Lov, finally

Nu har jag äntligen lov!! Det har gått väldigt fort sen påsklovet dock..
Jag har i allafall ett fullspäckat schema inför nästa vecka ^^


Pendeln

Nu är jag äntligen påväg hem efter en hyfsat lång dag, har precis haft matte och jag tror jag fattar allt jag behöver nu vilket är skönt eftersom jag har prov i morgon.
Känner mig sjukt deprimerad, vill bara vara ensam, orkar inte umgås med någon.. Jag skulle egentligen träffa Ebba Alice och Jenny men jag känner verkligen inte för det. Jag ska ändå bara hjälpa Ebba med London eftersom hon känner att hon kommer hemma utanför där eftersom Alice och Jenny planerar allt dem ska göra utan henne, jag förstår hur hon känner men egentligen borde hon ta upp det med dem sj eftersom jag inte ens ska med..

https://cdn1.cdnme.se/3588275/7-3/pic_5152ef96ddf2b32083701d32.jpg" class="image">


what?

Jag hade tänkt börja blogga här igen,tog bort massa inlägg vilket var lite onödigt :/ Jag har en blogg med ebba ebma.blogg.se men vi typ bråkar bara om den så jag orkar inte med den längre..
Jag kör solo istället :)
 
Jag är i allafall blond nu! Tänker på att färga rosa också vilket var anledningen till att jag blekte från början :)
Nu har vi idrott med Elsa och jag sitter och "pluggar" till idrottsprovet i stället, ska börja snart tänkte bara fixa bloggen lite först :)