Film kväll

Är hemma ensam ikväll så det blir till att kolla på massa filmer ^^ Min data har pajat dock :( Den har laddat ut och det går inte att ladda den :( Har man inte i data sladden hela tiden så stänger den av sig... Men jag ska testaom jag kan ladda den med wilmas sladd och ha kylplattan så hinner jag i allafall kanske göra ett inlägg :)
.
Om inte så skriver jag ett inlägg på pappas data nästa Onsdag när jag kommer hem från Norrland :)
Jag och min syster Wilma :)

Drive by - Train

Min lilla systers favorit låt för tillfället! :) Det är en så där typisk sommar låt, den fastnar på huvudet och spelas på radion hela tiden. Det är en sån här sommar hit som verkligen inte skulle ha funkat på vintern :P

Maybellene I Hofteholder

Jag älskar den här låten!! Man blir så inspererad, man vill bara uppnå sina mål. Den är mysig och varm och den är snabb och fastnar i huvudet! Lyssna nu på denna låt!
.
Jag rekommenderar denna låt starkt!

Chokladmjölk sugrör!

Jag gillar inte mjölk, är det bara jag? För just nu känns det som att det inte finns någon annan än  jag som tycker det är äckligt? I allafall så har jag hittat lösningen! :)
.
Chokladsugrör! Det smakar som cocopops (chokladflingor) och man får fortfarande i sig mjölken. Det är inte som oboy liksom! :)
Det finns i choklad, jordgubb, och vanilj smak. Jag har bara smakat choklad smaken :)

James Blunt

En av dem mysigaste artisterna att lyssna på är ju fan alla gånger James Blunt! :) Mina favorit låtar med Han är Goodbye My Lover och You're beautiful! :)
.
.

Sol vind och vatten

Vädret var ju inte så super soligt idag men det var ändå varmt. Väldigt kvävt faktiskt. Men vi badade ändå! Först åkte vi till gömmaren men det var massa grodyngel där =S Så vi åkte till mitt landställe istället och badade i tre timmar tror jag det var haha ^^ Jag hade en jätte bra dag och så ska den fortsätta!

bada i Gömmaren

I dag blir det iväg och bada i Gömmaren med Ebba Alice Jenny och Julia ^^ Vi ska ha picknick med massa olika bär, men jag vet inte hur mycket jag kommer bada.
.
Jag har en grymt stor fobi för hajar! Jag klarar inte att vara på för djupt vatten. Det spelar ingen roll att folk säger till mig att "det finns inga farliga hajar i Sverige" för det vet jag redan! Men tanken är alltid där och man vet faktiskt inte! Det kommer alltid konstiga överaskningar när man minst anar det i livet!
Jag hoppas att in har en bra toppen dag i dag i allafall för det tänker jag ha! <3

Marilyn Manson

Jag fattar inte varför alla har sådana problem med Marilyn Manson. "han är skit äcklig" "han är sjuk i huvudet" och all sån skit som folk vräker ur sig, Marilyn Manson är fan skit cool! Jag gillar han, han är annorlunda och inte som alla andra, han gör bra musik och han är intressant så shut the fuck up och lyssna på musiken istället -.-
Jag vet inte hur det är med er men jag lyssnar inte på ett band/artist bara för att han/hon är snygg utan för att musiken är bra!

Nya kläder! :D

Idag var jag på stan med Ebba. Jag köpte två jätte snygga tröjor och ett par shorts och en bikini ^^
.
Tröjorna var från Carlings och kostade 199:- st
.
Bikinin var också från Carlings
Toppen kostade 149:-
Underdelen kostade 99:-
Shortsen var från H&M och kostade 199:-
Jag har tyvär ingen bild på dem :)

Gurkan <3

Ikväll tänkte jag mysa uppe lite med Big Brother :3 Jag håller på att kolla på 2011, haha Jag älskar Gurkan! <3
Juste jag ska inte längre färga håret i morgon tror jag, jag gillar den hårfärgen jag har nu! Men jag får se hur jag känner när jag väl är ute i stan i morgon :)
.
Kolla hur mycket Gurkan har gått upp sedan han var med i Robinson tills Big Brother!
.
Robinson
.
Big Brother
Om man kollar dubbelhakan och magen ^^ Haha ska fan leta upp kebab kiosken han jobbar i och beställa kebab där :3

Brun hårig!

I morgon ska jag köpa hårfärg! Så jag behövde få bort alla röd pigment ur mitt hår. Så nu när jag tog en dusch så bombade jag håret med silver shampo! Så nu är håret brunt med bara nån slinga av rött i luggen :) Jag får se hur det ser ut när det är tort också :)
.
Jag rekommenderar att ni använder den lila burken den är mycket bättre än den silvriga burken! Jag har testat båda två och den lila ger bättre resultat! ;)
 

Dude, Where's my car?

Nu blire till att lata mig lite till Dude where's my car.

20 minuter

Kom nyss hem från att ha gått powerwalk ute i det här varma vädret i 20 minuter :) Jag är stolt haha, nej men det var bra måste bara dricka mycket vatten nu för jag fick värsta huvudvärken :/ Inte bra! Det blir till att ta en kall dusch och kolla på en liten film sedan också ^^
.
Jag skiter i det varma vädret och kollar på en film ändå, för i morgon så ska jag iväg och shoppa med Ebbis :3

Escape The Fate

Jag är jätte nyfiken på när Escape The Fate ska släppa sitt nya album! Dem har inte gjort ett nytt sedan 2010 då Max var med. Ja dem har ju två nya bandmedlemmar så deras musik kommer förmodligen att låta rätt så annorlund. Det gjorde den när Craig blev medlemm och Ronnie lämna. Hoppas bara att det blir en bra förändring.
.
Asså Jag älskar Max! <3 :(( Hatar att han inte längre är med i ETF men that's old news så... Detta är med Ronnie!
.
Här är med Craig! Hör nu skillnaden!
.
Båda är as bra men att ett band kan ändras så mycket bara vid byte av songaren? Fast det är u den rösten man hör som ger en intryck och man märker ju direkt att det är en annan person. Inte så konstigt att det är annorlunde kanske? Vi får se när deras nya album kommer ut! :)

kan man säga så?

Jag har två favorit band, kan man ha det? Eller finns det alltid ett man gillar liiiite mer än det andra? Mina fav band är Escape The Fate och Mayday Parade. De är två helt olika genrer men jag älskar båda. Jag lyssnar på dem när jag är på olika humör. Oftast lyssnar jag på Mayday Parade om jag är ledsen eller inte mår bra inombords eller bara för att jag gillar dem. När jag lyssnar på Escape The Fate så... Jag vet inte det är olika men jag får en sån skön känsla inombords när jag lyssnar på dem.
.
Jag tycker bara att det är helt fucked up att Max Green inte längre är med i bandet :(
.
Mayday Parde
Escape The Fate

Längre hår Tips!

Om ni vill ha längre hår fortare än vanligt så ska ni testa Ricinolja! Det sägs ska växa 5cm i månaden. Hoppas att det stämmer! :)
.
1. Ta lite olja och maser in det i hårbottnen i tort hår.
2. Låt det sitta i i minst 20 minuter, det gör inget om ni har i det längre.
3. Innan ni blöter ner håret smörj in shampo i hela håret. Annars blir det förjävligt att tvätta ur ricin oljan.
4. Tvätta sedan håret som vanligt.
5. Det räcker att du har i det 1-2 gånger i veckan.
.
Du kan köpa ricinolja på apoteket för ca 50 kr och i hälsoaffärer (vet inte vad den kostar där, mer förmodligen!)
Min syster Alexandra har testat ricinolja och säger att det funkar, så nu så ska jag också testa! :)

första inlägget

Åh jag är så glad ^^ Jag kom in på mitt förstahandsval till gymnasium! Så den 20:de augusti så börjar jag foto linjen på tumba. Jag längtar verkligen tills dess haha lite konstigt då jag i slutet av nian inte kunde sluta tänka på att äntligen få sommarlov!?